Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Marin Dună a vorbit despre schimbarea antrenorului de la Voluntari. ”E inutil”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21327907/1/fc-voluntari-fc-botosani-superliga-superbet-17-07-2023.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Farul Constanţa, în prima etapă a grupei D din Cupa României.

Golurile au fost marcate de Florea (8) şi Cocian (85).

 

Victoria aduce liniştea pe banca ilfovenilor. Marin Dună, principalul din acte a declarat că Ilie Poenaru (n.r. cel care conduce de fapt echipa) nu va fi demis.

”Sunt jocuri din trei în trei zile, dar ăsta este fotbalul. O mare parte dintre ei vor juca şi la Arad. Am mai menajat câţiva jucători, dar trebuie să joace.

Am mai spus-o. E inutil să ne punem o presiune, nu s-a discutat absolut nimic, ne-am văzut de treabă, am pregătit echipa, ne-am prezentat la meciuri, am câştigat meciuri. În momentele mai dificile se vorbeşte, dar echipa a avut reacţie şi ne-a arătat faţa de la începutul campionatului, când au fost aceiaşi jucători şi aceiaşi antrenori”
, a spus Dună, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele