Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Marin Dună s-a enervat după ce FC Voluntari s-a calificat în ”sferturile” Cupei României: ”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”

Cupa României Publicat pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21411841/1/duna.jpg

FC Voluntari a încheiat la egalitate în deplasare, scor 0-0, cu formaţia UTA Arad, în grupa D a Cupei României. Ilfovenii s-au calificat în sferturile de finală.

La Oradea, arădenii au avut posesia în prima repriză şi au dominat având ocazii de gol, iar Crepulja a ratat singura şansă a oaspeţilor de a înscrie, în finalul părţii întâi.

Partida nu a excelat în faze de poartă periculoase ale celor două echipe, dar cu punctul cucerit la Oradea, FC Voluntari a adunat cinci puncte şi s-a calificat în sferturile Cupei României.

După meci, antrenorul lui FC Voluntari, Marin Dună, a oferit mai multe declaraţii. El a fost dezamăgit de modul cum s-a prezentat suprafaţa de joc. 

”Numai cu un joc de fotbal nu a semănat!”

”Ne bucurăm că ne-am calificat. Numai cu un joc de fotbal nu a semănat, având în vedere starea terenului, dar s-au adaptat. Au alergat, s-au bătut, trebuie felicitaţi că au ieşi sănătoşi de pe teren. Mergem în continuare, e important să îi recuperăm.

Ne bucurăm acum, mâine mergem la Bucureşti. Sper să o ţinem pe drumul bun. M-aş fi bucurat să mergem împreună, dar ne bucurăm pentru noi, pentru că am muncit pentru această calificare.

E o tradiţie, Voluntari a ajuns an de an în fazele superioare, sperăm că vom reuşi şi anul acesta”, a spus Marin Dună la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele