Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Mario Camora are şanse să joace pentru echipa naţională. Totul depinde de rezultatul unui RMN

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

România mai poate primi o lovitură după ce George Puşcaş s-a accidentat. Edi Iordănescu se vede pus în situaţia de a se gândi la o variantă pentru Mario Camora, care s-a accidentat în partida dintre CFR Cluj şi Rapid, scor 2-2, şi sunt şanse să nu mai fie prezent în lotul naţionalei pentru primele meciuri din preliminariile EURO.

Cei de la ProSport scriu că fundaşul a efectuat un RMN, iar rezultatele se vor afla marţi. La prima vedere situaţia jucătorului de la CFR Cluj nu pare gravă şi ar putea evolua la naţională.

Camora a ieşit în minutul 59 de pe teren în meciul cu Rapid, fiind schimbat cu Andrei Peteleu.

George Puşcaş s-a accidentat şi el

Edi Iordănescu nu se poate baza pe George Puşcaş, care a resimţit dureri la genunchi sâmbătă, în meciul câştigat de Genoa cu 3-0 în faţa lui Brescia.

Atacantul nu a făcut deplasarea cu echipa italiană, astfel că sunt şanse foarte mici ca el să se alăture cantonamentului echipei naţionale. FRF a anunţat că selecţionerul României îl va înlocui pe Puşcaş cu Loius Munteanu, care fusese convocat la naţionala U21. Munteanu este coleg la Farul cu Alibec, iar acolo formează un ”duo” excelent.

4 goluri şi 5 assist-uri are Louis Munteanu în 18 meciuri în Superliga, în acest sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele