Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

Mario Rondon se întoarce în Casa Liga 1, dar nu la CFR Cluj. Atacantul, acord cu Sepsi

Sepsi OSK Publicat pe 24 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20751911/1/rondon.jpg

Mario Rondon (36 de ani) s-a întors în Casa Liga 1 după doar un an petrecut în afara României, în care a jucat în Polonia, pentru Radomiak. Venezueleanul s-a înţeles cu Sepsi, informaţia fiind confirmată de directorul sportiv Attila Hadnagy. În vara anului trecut, vârful a plecat de la CFR Cluj.

În Polonia, Rondon a avut evoluţii dezamăgitoare, marcând doar un gol şi oferind doar o pasă decisivă în 24 de meciuri. Astfel, Rondon se află la a patra experienţă în România, după ce a jucat în două rânduri pentru Gaz Metan şi într-o perioadă pentru CFR Cluj.

În afara echipelor din România, Rondon a mai jucat de-a lungul carierei pentru Potassolense, Pacos Ferreira, Beira Mar, Nacional, Cangzhou Mighty Lions.

Suntem bucuroşi ca de azi ni se alătura şi atacantul Mario Rondon, pe care l-am vrut şi anul trecut, dar atunci el a ales să plece în Polonia. Este un atacant cu mare experienţă, avem încredere în şi suntem siguri că ne va ajuta.

A contat foarte mult că acum ne-a căutat el şi a vrut foarte mult să vina la noi. Asta înseamnă că am devenit o echipa interesantă pentru mulţi jucatori, care vor să vină la noi pentru că suntem un club serios şi profesionist.

Ne-am înţeles în 5 minute! A urcat în maşină si a venit din Polonia în cantonamentul nostru. Aici a demonstrat că a vrut mult să vină la noi”, a punctat directorul sportiv Attila Hadnagy pentru GSP.

Rondon a câştigat procesul cu CFR Cluj

CFR Cluj s-a confruntat cu ceva probleme financiare la începutul anului şi s-a ajuns şi la procese, după ce nu şi-a plătit fotbaliştii. Mario Rondon a fost unul dintre jucătorii care au avut câştig de cauză. 

Clubul ardelean a pierdut procesul cu Rondon şi a fost bun de plată. El a fost dat afară la începutul sezonului, dar nu şi-a primit restanţele salariale.

”FC CFR 1907 CLUJ SA vs. RONDON MARIO FERNANDEZ – Pretenţii financiare. Respinge recursul ca netimbrat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacata la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată la data de 13.01.2022, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, scria comunicatul LPF, la începutul anului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele