Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Mario Vuskovic, suspendat doi ani pentru dopaj: ”Toate analizele relevă prezenţa unei substanţe străine în corp”

Fotbal Internațional Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21081402/1/mario-vuskovic.jpg

Mario Vuskovic, internaţional croat under 21, legitimat la Hamburger SV, a fost suspendat doi ani pentru dopaj, a anunţat Federaţia Germană de Fotbal (DFB). Jucătorul în vârstă de 21 de ani, care joacă la Hamburger SV din 2021, a fost depistat pozitiv cu EPO.

”Toate analizele relevă prezenţa unei substanţe străine în corp, EPO, chiar dacă este vorba de o cantitate mică”, a declarat Stephan Oberholz, oficial al DFB.

El a precizat că eşantionul A şi eşantionul B au fost testate în mod repetat în cazul lui Vuskovic. Rezultatul a fost confirmat şi de experţi din afara Germaniei.

Având în vedere vârsta jucătorului şi impactul pe care o suspendare mai lungă ar putea să îl aibă asupra dezvoltării carierei acestuia, DFB a optat pentru o suspendare pe doi ani, notează Reuters.

Hamburger SV a anunţat că va contesta decizia federaţiei.

Ce echipă poate prelua Julian Nagelsmann, după despărţirea de Bayern Munchen

Antrenorul Julian Nagelsmann, demis vineri de la Bayern Munchen, este principalul favorit pentru a prelua formaţia Tottenham, în locul lui Antonio Conte, anunţă presa engleză.

Antrenorul în vârstă de 35 de ani a fost înlocuit de Thomas Tuchel săptămâna trecută pe banca bavarezilor. Potrivit „The Daily Maill”, el ar putea ajunge la Tottenham, unde este candidatul perfect după plecarea lui Antonio Cont.

Antrenorul face parte din „lista scurtă” a lui Spurs alături de alte nouă nume, printre care Mauricio Pochettino (liber de la plecarea de la PSG, în 2022), Luis Enrique (fost antrenor al Spaniei, plecat după Cupa Mondială din Qatar) sau Roberto de Zerbi (actual antrenor de la Brighton) şi Sergio Conceição (antrenorul echipei FC Porto).

Tottenham a rămas fără antrenor după ce italianul Antonio Conte, în funcţie de 16 luni, a plecat, duminică seară, de comun acord cu conducerea clubului.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri