Ultima oră
”Vreau să îl aduc”. Adrian Mititelu a dezvăluit ce jucător vrea la FCU Craiova ”Vreau să îl aduc”. Adrian Mititelu a dezvăluit ce jucător vrea la FCU Craiova
Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal
Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel
Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă
Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”

Marion Bartoli este de acord cu Djokovic, care nu se simte apreciat la justa sa valoare: ”Dacă ar fi fost american, ar fi avut statuie în fiecare oraş”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21318056/1/bartoli.jpg

Marion Bartoli, fostă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, este de acord cu Novak Djokovici, care a spus că ar fi avut parte de o mai mare recunoaştere şi ar fi fost mai popular dacă nu era originar din Serbia.

"Ştim foarte bine că dacă ar fi fost american, cu 24 de Grand Slam-uri, 39 de turnee Masters 1000, 6 Turnee ale Campionilor, jucătorul cu recordul celor mai multe săptămâni petrecute ca număr unu, cel care a jucat cele mai multe finale de Grand Slam (72 de prezenţe, 36 de finale), ar fi avut o statuie în fiecare oraş. Serbia este o ţară foarte mică, cu o istorie recentă extrem de zbuciumată", a spus Bartoli, conform RMC Sport.

Episodul expulzării sale înainte de Australian Open din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid-19 nu l-a ajutat. "Este un jucător care a ţinut prima pagină a ziarelor anul trecut pentru un eveniment absolut incredibil. A trecut dincolo de latura sportului. Să te gândeşti că jucătorul care a câştigat de cele mai multe ori Grand Slamul (10) va fi expulzat din ţară, dupa ce a stat într-un lagăr de detenţie înainte de a pleca, ar fi fost poate într-un serial de pe Netfilx, nu ai fi crezut", a precizat Marion Bartoli.

Având în vedere palmaresul său, fosta jucătoare de tenis consideră că numărul unu mondial ar trebui să fie recunoscut pentru adevărata sa valoare şi să poată fi alăturat lui Mohamed Ali şi Michael Jordan. "Se poate încadra în această conversaţie datorită palmaresului pe care îl are şi a faptului că a câştigat în trei decenii diferite? Da, dar nu în ceea ce priveşte popularitatea".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele