Ultima oră
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 3-2. A fost spectacol de zile mari la revenirea lui Dan Petrescu VIDEO | CFR Cluj - Rapid 3-2. A fost spectacol de zile mari la revenirea lui Dan Petrescu
Sezon de vis pentru Andrei Rublev! Rusul a câştigat Mastersul de la Madrid Sezon de vis pentru Andrei Rublev! Rusul a câştigat Mastersul de la Madrid
A murit fostul selecţioner de legendă al Argentinei, Cesar Luis Menotti A murit fostul selecţioner de legendă al Argentinei, Cesar Luis Menotti
Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”

Marius Avram a explicat faza din meciul de Champions League, Leipzig - Real Madrid, care i-a scandalizat pe nemţi. ”E greu de înţeles de oamenii din afara “bulei” de arbitraj”

Champions League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21492573/1/desktop-screenshot-2024-02-14-12-52-31-11.png

Marius Avram a explicat faza din minutul 2 al meciului din Champions League, Leipzig - Real Madrid 0-1, în care nemţilor li s-a anulat un gol pe motiv de offside.

Partida a debutat cu o fază extrem de controversată. Sesko a marcat în minutul 2, dar reuşita a fost anulată pentru offside, după intervenţia VAR. Reluările arată că Sesko era în poziţie corectă, atunci când Schlager a trimis pasa decisivă.

Singurul jucător care se afla în poziţie neregulamentară era Henrichs, care era lângă portarul Realului, iar arbitrul din camera VAR a considerat că a influenţat faza. Lucru pe care l-a explicat şi Marius Avram, când a analizat faza controversată.

”E greu de înţeles de oamenii din afara “bulei” de arbitraj. Jucătorul aflat în ofsaid, spunem noi arbitrii, are impact asupra portarului. Îl jenează, îl atinge din spate. Apoi când portarul se întoarce spre minge, ăla apare în faţa lui.

Şi îi blochează o eventuală săritură. Dar chiar şi cu explicaţiile astea teoretice, tot aş zice ca e gol valabil, în spiritul jocului”, a spus Marius Avram pentru Fanatik.

Ce a spus Carlo Ancelotti despre golul anulat lui Leipzig 

"A anulat golul, înţeleg că a fost o interferenţă cu portarul, pentru că jucătorul îl împingea pe Lunin şi cred că era destul de clar în ofsaid", a spus Ancelotti în cursul conferinţei de presă pe care a susţinut-o la finalul meciului de la Leipzig.

Antrenorului Realului a vorbit şi despre marcatorul unicului gol, Brahim Diaz. Spaniolul a marcat un gol superb în minutul 48, dar a ieşit accidentat de pe teren.

"A marcat un gol spectaculos. Este încrezător, a contribuit foarte mult, a muncit mult. Când a început acţiunea, am strigat la el să nu piardă mingea şi nu a pierdut-o. Are o dublă lovitură, la gleznă şi la gambă. Nu pare o leziune musculară, dar vom vedea", a adăugat tehnicianul madrilenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri