Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Marius Avram, tăvălit serios de Robert Niţă. ”Stai că ne explică în funcţie de cine joacă, când joacă unii de are tricou acasă în şifonier”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21429771/1/marius-avram.jpg

Robert Niţă l-a acuzat pe fostul arbitru, Marius Avram, că judecă fazele de arbitraj în funcţie de simpatiile pe care le are.

Ultimele două etapa din Superliga au avut multe faze controversate de arbitraj, printre care golul anulat lui Florinel Coman împotriva lui CFR Cluj şi un posibil penalty neacordat în meciul Petrolul - Rapid.

Fostul jucător a fost deranjat de faptul că analistul TV a concluzionat că golul ”roş-albaştrilor” a fost perfect valabil, iar Rapidul nu trebuia să primească penalty. Niţă susţine altceva şi consideră că analiza făcută de Marius Avram se bazează pe simpatia lui pentru echipa patronată de Gigi Becali.

”De ce n-a ieşit după meciul de la Ploieşti să zică domnule ne cerem scuze, Musi era coafez cum zic eu. Da de ce vin reacţiile ăstea doar când e CFR, sau crede cineva că e CFR defavorizată? Dar nu e out când centrează ăla prin faţa porţii? Iese domnul Vassaras şi îi ameninţă pe ăia că o să-i suspende. Rapidul a avut penalty, nu-şi mai cere nimeni scuze.

Mai vine şi fostu mare arbitru, domnul Avram, ne explică acum două etape când era o echipă cu care dânsul simpatizează, se îmbrăca şi cu şortul de la echipa respectivă, ne spune uite după ce dă în minge se duce pe piciorul jucătorului, nu se poate aşa ceva. E imprudenţă. Se întâmplă acelaşi lucru şi la Rapid. Domnule el se uită la minge, nu în faţă. Cum să nu fie penalty.

Încearcă să ne explice domnul Avram că e formator de opinie, a fost mare arbitru. Stai că ne explică în funcţie de cine joacă, când joacă unii de are tricou acasă în şifonier, uite că imprudenţă, cum spune la regulament aşa e. La Rapid, Musi nu are nicio vină, singura vină e că are piciorul prea sus şi altul cu capul prea jos”, a răbufnit Robert Niţă la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele