Ultima oră
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!

Marius Croitoru a debutat cu victorie, dar avertizează: ”Dacă vor continua aşa, nu vor mai avea acelaşi drum cu noi!”

FC Argeș Publicat pe 30 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20904148/1/croitoru.jpg

Marius Croitoru nu a fost deloc fericit după ce a debut ca antrenor la FC Argeş cu o victorie pe terenul UTA-ei, chiar dacă şi-a felicitat elevii la finalul partidei.

Noul tehnician al ”alb-violeţilor” le-a atras atenţia după meci unor fotbalişti că vor pleca de la FC Argeş în situaţia în care nu îşi vor schimba atitudinea pe care au avut-o pe teren.

Ca rezultat, e debutul perfect, dar e clar au fost probleme mari, nu sunt de acord cu atitudinea unor jucători. Voi avea timp să remediez acest lucru. Le-am explicat clar după meci. Unii, dacă vor continua cu aceeaşi atitudine, nu vor mai avea acelaşi drum cu noi.

N-am de ce să fiu euforic, e o victorie, felicitări băieţilor pentru victorie. N-am avut timp foarte mult. Pe viitor, cu un astfel de joc nu putem emite pretenţii foarte mari.

Şi la Craiova am avut parte de susţinere, dar lucrurile n-au mers. Beneficiez de susţinere, vedem ce se va întâmpla până în iarnă.

Ce obiectiv să-ţi propui? Evitarea retrogradării? Suntem 14 echipe la play-off şi două la retrogradare. Nu ai alte variante, ori play-off, ori evitarea retrogradării. Dacă ai câştigat două meciuri, eşti aproape de play-off, dacă pierzi două meciuri, eşti aproape de retrogradare.

Performanţa de anul trecut te obligă, dacă ajungi în play-off, e normal ca şi anul următor să-ţi propui acelaşi lucru., a declarat Marius Croitoru, la finalul meciului.

Echipa FC Argeş s-a impus duminică, în deplasare, scor 1-0, în faţa echipei UTA Arad, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă, transmis în direct de către Prima Sport 2. Arădenii au avut doi jucători eliminaţi.

Unicul gol al meciului de la Arad a fost marcat de Garita, care a primit o pasă de la Njike, a făcut o cursă talonat de Erico şi a înscris din careul gazdelor, în minutul 27. În minutul 86, arădeanul Raul Şteau l-a lovit cu cotul pe Tofan şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. În minutul 90 a fost eliminat şi Erico.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele