Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Marius Croitoru a oferit o primă reacţie după ce Becali a anunţat că-l vrea la FCSB! „Are un dar special, doar el poate”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 11 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20601737/1/uta-arad-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-11-102-2021-1.jpg

Marius Croitoru a oferit o primă reacţie după ce Gigi Becali şi-a exprimat public dorinţa de a-l aduce „principal” la FCSB.

Patronul „roş-albaştrilor” s-a arătat impresionat de ceea ce reuşeşte Croitoru la Botoşani, în privinţa fotbaliştilor pe care reuşeşte să-i scoată „la rampă”. Becali a anunţat că Marius Croitoru se află pe lista lui de viitori antrenori, împreună cu Ilie Poenaru.

„A zis că suntem doi pe listă, nu? Îl las pe Ilie (n.r. Poenaru) primul şi după ne mai gândim”, a spus actualul tehnician de la Botoşani.

Ce a declarat Gigi Becali: „Are un dar special, nu putem să ne dăm seama ceea ce face el. A mai fost Keyta, l-am vrut şi pe ăla, n-am putut să-l iau! Cum să-i vinzi şi să scoţi alţii? E un dar special al lui, ceea ce face el, doar el poate! A fost şi el pe listă, el şi Poenaru. Ei doi sunt pe lista mea ca viitori antrenori”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele