Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Marius Croitoru, "blindat" de Valeriu Iftime. Clauza uriaşă pusă de patron pentru a fi sigur că antrenorul nu merge la FCSB

FCSB Publicat pe 14 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20637118/1/croitoru.jpg


Marius Croitoru (41 de ani), tehnicianul preferat de Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru înlocuirea lui Toni Petrea la finalul sezonului, e un antrenor aproape imposibil de adus. Valeriu Iftime a dezvăluit, luni, că fostul mijlocaş are o clauză uriaşă de reziliere: două milioane de euro!
 
Curtat intens de FCSB la nivel de declaraţii publice, Croitoru a ratat calificarea în play-off cu FC Botoşani, dar contraperformanţa nu i-a deteriorat relaţia pe care o are cu Valeriu Iftime. În contextul în care cuplul Becali-Stoica îl vrea la neapărat la FCSB, Croitoru a avut o discuţie cu cărţile pe masă cu Valeriu Iftime. Una care s-a soldat cu o decizie importantă, aceea de a include în contractul antrenorului o clauză anti-FCSB, în valoare de nu mai puţin de două milioane de euro:
 
"Marius Croitoru rămâne la noi, are toată susţinerea şi încrederea mea. E un copil inteligent, îşi ştie interesul şi rămâne la Botoşani. Vreau să câştigăm play-off-ul!
 
El mi-a propus clauza şi a şi semnat-o astăzi! El mi-a propus, a zis ‘nea Vali, ca să ştii că nu plec, puneţi o clauză cât vreţi dumneavoastră!’ I-am zis: ‘pune, mă, două milioane’, ‘două milioane pun'", a dezvăluit Iftime, pentru AS.ro.
 
De curând, Croitoru a semnat prelungirea contractului cu FC Botoşani, noua înţelegere urmând să-l ţină la conducerea echipei din Moldova până în 2024.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele