Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au deschis scorul
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Marius Croitoru, drum barat către FCSB. ”Este antrenorul meu încă doi ani de zile aici încolo”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20636870/1/uta-arad-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-11-102-2021-1.jpg

Marius Croitoru nu pleacă de la FC Botoşani, chiar dacă a ratat accederea în play-off. Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime a declarat că antrenorul său mai are contract doi ani şi nu va fi lăsat să plece mai repede.

Croitoru a reprezentat o posibilă variantă pentru banca tehnică a celor de la FCSB din sezonul viitor.

„Niciodată, nu! Nu am nicio teamă, adică atâta timp cât lumea e normală, cât încă nu atacă Putin Europa, cât nu se pun butoanele, la Doamne fereşte ziceam aici. Am vorbit ceva cu Marius, am stabilit ceva, e fără sens să tot comentez asta. Un cataclism din ăsta, nu doar mondial, ci în mintea unor oameni poate schimba normalitatea pe care o am eu acum.

Marius este antrenorul meu încă doi ani de zile aici încolo, avem nişte obiective, e foarte ambiţios să aduc trei mijlocaşi despre care să se vorbească mult în această vară în campionatul naţional. Să am o echipă care să ştie să joace fotbal, să aibă posesie, aşa cum vrea el”
, a declarat Valeriu Iftime, pentru Pro X.

Ultimul meci al primei etape din play-out are o favorită clară. Gaz Metan Mediaş pare victimă sigură în deplasarea de la Botoşani. Confruntarea se vede în direct pe Look Sport şi PrimaPlay, de la ora 18:00.

Formaţia lui Marius Croitoru nu îşi mai permite paşi greşiţi şi e obligată să termine pe primul loc în play-out (n.r. locul 7), pentru a accede la barajul de Conference League. Cei de la Botoşani au un lot net superior în comparaţie cu adversarii de azi, care vor trimite în teren o echipă formată din tineri, în contextul în care medieşenii au fost decimaţi de problemele financiare, care au făcut ca echipa să fie la un pas de desfiinţare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele