Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Marius Croitoru, înaintea meciului FC ”U” Craiova – Sepsi: ”Eu nu pot să stău să văd că n-am rezultate!”

FC U Craiova 1948 Publicat de Emanoil Ursache pe 29 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20839331/1/fc-u-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-19-08-2022-2.jpg

Rezultatele slabe înregistrate de FC ”U” Craiova îl fac pe antrenorul Marius Croitoru să ia în calcul să plece din Bănie, în eventualitatea în care victoriile nu vor începe să apară la gruparea patronată de Adrian Mititelu.

Croitoru a afirmat răspicat că nu va sta niciodată în cariera sa de antrenor la o echipă unde nu sunt îndeplinite obiectivele, deoarece o astfel de situaţie îi provoacă mai ales lui nemulţumire în calitate de tehnician.

”Presiune e peste tot, şi la Botoşani, şi la FC ”U” Craiova, la toate echipele. Mie-mi place presiunea asta. Când n-ai rezultate, atunci se dezechilibrează lucrurile. Antrenorul se schimbă oriunde nu există rezultate, şi la echipe de play-out, şi la echipe de play-off. În rest, e spectacol, pentru presă, pentru cei care citesc, pentru cei din afara fenomenului. 

Pentru un antrenor e simplu. Ai rezultate, stai. N-ai rezultate, nu stai. Asta se aplică şi pentru jucători. Eu nu pot să stău să văd că n-am rezultate, că n-adun puncte, să stau doar de drag pe un scaun, pentru că nu mă mulţumeşte în primul rând pe mine asta. Nu o să stau niciodată în viaţa mea unde lucrurile nu sunt ok!”a declarat Marius Croitoru, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

După 7 etape scurse din Superligă, FC ”U” Craiova ocupă în clasament locul 12, cu 7 puncte adunate. Următoarea clasată, FCSB, se poziţionează pe locul 13 de baraj, la egalitate de puncte cu formaţia olteană, însă cu un meci mai puţin disputat: restanţa cu Botoşani în urma participării în play-off-ul Conference League.

FC ”U” Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă marţi, de la ora 19:15, în direct la Prima Sport 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri