Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

Marius Croitoru, mesaj pentru jucătorii care l-ar fi lucrat: ”Să o luăm pe rând”. Adrian Mititelu, invocat în discuţie

FC U Craiova 1948 Publicat pe 12 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20885962/1/fc-u-craiova-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-19-08-2022-2.jpg

Marius Croitoru (42 de ani), demis de la FC U Craiova, nu şi-a pus problema că a fost lucrat de jucători, că aceştia ar fi contribuit la înlăturarea sa. Antrenorul e convins că lucrurile nu au mai mers, că din acest motiv jocul oltenilor nu a mai impresionat şi rezultatele nu au mai venit, nefiind vorba că jucătorii Chiţu, Iancu şi Negru l-ar fi lucrat.

Deşi nu i s-au mai dat şanse la echipă, Croitoru a avut cuvinte de apreciere chiar şi la adresa patronului Adrian Mititelu.

Niciodată nu pot să cred că jucătorii au făcut ceva împotriva mea. Nu e nimic adevărat! Îi respect enorm, le respect carierele. Am avut o colaborare foarte bună cu toată lumea din staff. Nu e normal ca jucătorii să sufere. Eu am avut şi am încredere totală în ei, sută la sută. Nu m-am gândit o secundă la altceva şi aş pune orice la bătaie că aceşti băieţi au fost curaţi. Să o luăm pe rând.

Negru, din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni fotbalişti din echipă. A dat mereu totul. Se mai întâmplă să ai un meci mai slab. Eu sunt foarte mulţumit, iar Radu ştie relaţia noastră. Nu mă îndoiesc de el, Doamne-fereşte!

(N.r. - Iancu s-a dat lovit?) Gabi a avut o accidentare. A simţit dureri şi mi-a zis că vrea să încerce şi altă părere. I-am dat voie să se ducă să facă un control la Bucureşti. Drept dovadă i-a apărut că are o leziune musculară. Deci, Gabi a fost accidentat.

(N.r. - Chiţu?) La fel şi despre Aurică, nici nu-mi trece prin cap că ar fi făcut ceva. Că a avut copilul o evoluţie mai slabă, asta e cu totul şi cu totul altceva. Am curaj să bag mâna în foc pentru aceşti băieţi. De fapt, pentru toţi băieţii. Vă spun clar că nu m-am simţit lucrat.

(N.r. - E adevărat ce a zis Adrian Mititelu, că i-ai spus că n-are rost să mai lungiţi boala două-trei etape, că tot acolo se va ajunge?) Da, este adevărat. M-am întâlnit după meciul cu Chindia cu dânsul. Când respecţi un om, munca şi sentimentele acestuia, banii pe care îi investeşte în echipă, nu poţi să te prevalezi de un contract. Nu am acceptat să vorbim despre bani, am încheiat amiabil colaborarea. Singurul nevinovat din toată povestea asta este domnul Mititelu. N-are nicio vină. Mi-a pus totul la dispoziţie, condiţii bune, salarii plătite la zi, jucători. Din păcate, n-a fost să fie”, a spus Marius Croitoru pentru GSP.

Adrian Mititelu: ”Sunt dărâmat, mi-e ruşine. Nu mai am chef să fac ceva în fotbal!”

Al treilea meci consecutiv fără succes pentru FC U Craiova, 0-1 pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, a atras după sine un discurs dur al lui Adrian Mititelu. Foarte supărat pe jocul slab al lui Bauza şi compania, patronul oltenilor nu s-a mai ferit de cuvinte şi a vorbit despre problemele de la echipă, dar şi despre misiunea în care a plecat, aceea de a-i aduce un înlocuitor cu nume demisionarului Marius Croitoru.

Omul de afaceri din Bănie a fost aproape şocat de cât de slab au putut să joace fotbaliştii săi în meciul cu echipa lui Toni Petrea:

"Dă-o dracului de posesie, eu m-am săturat de posesie. Eu am văzut mingea doar la Chindia. A fost un meci foarte urât, cum rar mi-a fost dat să văd. E un joc care m-a dat peste cap. 

Parcă e o altă echipă, nu-i mai recunosc. Tot am zis că e o chestiune de moment, că mai sunt şi perioade proaste, jocul de azi nu are nicio legătură cu ce-mi doresc eu. Sunt dărâmat! Mi-e ruşine de jocul ăsta. Mi-e ruşine să mai spun de play-off. Nu ştiu dacă mai putem să rămânem în Liga 1 cu jocul ăsta. Jocul de azi e o ruşine. Cum să mă mai bat eu cu CSU cu un astfel de joc? Sunt jucători pe care nu-i mai recunosc. Vin şi ei la stadion să joace fotbal din când în când. Jocul este lamentabil.

S-a umplut paharul, sunt dărâmat şi nu mai am chef să fac ceva în fotbal. Avem condiţii de play-off şi jucătorii sunt plătiţi bine. Nu ai cum să iei 6 puncte în următoarele meciuri, nu e nicio perspectivă. Trebuie să ne gândim anul ăsta să nu retrogradăm. N-am văzut în vestiar ceva să mă încânte. Nimeni n-a putut să-mi dea o explicaţie. Doar nişte poveşti ale lui Croitoru, dar ce să fac eu cu ele!?", a spus Mititelu, imediat după meci.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri