Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Marius Croitoru negociază cu FCSB! Anunţul lui Dumitru Dragomir

FCSB Publicat pe 14 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20674553/1/uta-arad-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-11-102-2021-1.jpg

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal şi un apropiat al finanţatorului FCSB, a dezvăluit că Gigi Becali poartă negocieri cu Marius Croitoru pentru a-l aduce pe tehnician în locul lui Toni Petrea pe banca ”roş-albaştrilor”.

”Oracolul din Bălceşti” este, însă, de părere că Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, nu îl va lăsa pe Croitoru să plece, chiar dacă gruparea moldavă nu a acces în play-off la finalul sezonului regular şi a pierdut ultimele două partide cu Sepsi (0-1 acasă) şi Rapid (3-0 în deplasare) din play-out.

”Am auzit că Marius Croitoru e în tandemuri cu Steaua (n.r. – FCSB). Nu cred că-l lasă, nu e băiat prost, eu nu i-aş da drumul.”, a susţinut Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Toni Petrea se simte incomod la FCSB

FCSB are o misiune teribil de grea în detronarea CFR-ului şi câştigarea titlului pe ultima sută de metri. Motiv pentru care, Toni Petrea s-ar gândi serios să-i părăsească din nou pe ”roş-albaştri” la sfârşitul sezonului. 

În acest moment sunt 5 puncte între CFR şi FCSB, iar campionatul s-ar putea decide în ultima etapă din play-off, când cele două formaţii au confruntare directă.

Chiar dacă Petrea are un salariu de 10.000 de euro pe lună, nu se simte tocmai bine sub comanda lui Gigi Becali, notează GSP. Pe lângă asta, suporterii îi strigă deseori ”Demisia!” în timpul meciurilor.

Motivele nu sunt atât de mult legate de jocul slab pe care fotbaliştii antrenaţi de el l-ar arăta, cât pentru că se cunoaşte public că Petrea acceptă ordinele lui Becali asupra echipei. 

În precedentul mandat, tehnicianul avea un salariu de 5.000 de euro lunar.

3 variante are FCSB de înlocuitor pentru Toni Petrea

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a confirmat că rămânerea lui Toni Petrea este pusă sub semnul întrebării: ”Cum îl văd şi cum îl simt pe Toni Petrea, dacă va continua sau nu la noi şi în sezonul viitor? Depinde de locul pe care terminăm, chiar nu ştiu ce să spun pentru că e posibil orice”

Tot GSP precizează că Gigi Becali are pe listă 3 variante pentru postul de antrenor în sezonul viitor:

  1. Ilie Poenaru – tehnicianul este liber de contract în acest moment, iar patronul FCSB şi-a exprimat de câteva ori aprecierea pentru el.
  1. Nicolae Dică - el este ultimul antrenor care a reuşit o minimă performanţă la FCSB, după ce a dus echipa în primăvara europeană din Europa League
  1. Marius Croitoru – la fel ca şi în cazul lui Poenaru, Becali a anunţat că el este unul dintre antrenorii pe care şi-i doreşte în viitor. În plus, Croitoru a avut ceva controverse cu patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, în ultima perioadă. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele