Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

Marius Croitoru, un antrenor apreciat dar care nu se gândeşte să plece de la FC Botoşani. Valeriu Iftime: ”Am o înţelegere cu el pentru încă trei ani”

FC Botoșani Publicat pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20334152/1/croitoru.jpg

Marius Croitoru e deja de doi ani şi jumătate antrenor la FC Botoşani, dar se pare că înţelegerea cu clubul din Moldova va merge mai departe. Patronul clubului, Valeriu Iftime, a afirmat că are o înţelegere cu Croitoru, pentru încă trei ani de acum înainte.

Croitoru este lăsat să lucreze în linişte la Botoşani, iar Ilftime şi-a permis şi o glumă. Anume, că antrenorul său nu va merge la FCSB, pentru că acolo i se impun anumite lucruri, pe care nu le-ar accepta.

Croitoru e un antrenor bun si o să să fie şi mai bun, dar deocamdată am o înţelegere cu el pentru încă 3 ani, aşa că deocamdată nu se pune problema să plece. La FCSB nu poate să meargă fiindcă vrea să fie antrenor principal, iar acolo nu poate să facă asta”, a declarat Iftime la Pro X.

Croitoru se află la prima experienţă ca antrenor principal, la FC Botoşani. A condus până acum 31 de meciuri, a obţinut 12 victorii, şase egaluri şi a înregisttat 13 înfrângeri. Are o medie de puncte de 1.30 pe meci.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele