Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Marius Măldărăşanu, discurs manifest după remiza cu Petrolul Ploieşti: ”Cel mai slab meci”

Hermannstadt Publicat pe 11 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21489692/1/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

Hermannstadt a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

În minutul 88, jocul a fost întrerupt pentru scurt timp pentru ca medicii de la stadion să intervină pentru a ajuta un spectator.

Marius Măldărăşanu, antrenorul sibienilor, a declarat la finalul partidei că jucătorii săi au avut cel mai slab joc din sezonul actual. De asemenea, tehnicianul a subliniat că elevii săi nu merită cele 3 puncte obţinute din meciul cu ploieştenii.

În plus, Măldărăşanu a precizat că obiectivul său este să ducă Hermannstadt în play-off la sfârşitul sezonului regulat.

”Prin prisma jocului, care nu a fost unul bun, mă mulţumeşte acest rezultat. A fost cel mai rău meci al nostru. Parcă am fost două echipe cărora le-a fost frică să nu piardă. Mi-aş fi dorit mai mult, la fel şi băieţii.

Atât am putut. În seara asta nu puteam mai mult. Astăzi am meritat doar un punct. A fost un meci de bătaie, în care miza şi-a spus cuvântul”, a spus Măldărăşanu, la flash-interviu. 

”Trebuie să jucăm mai cu încredere şi să luptăm până la capăt pentru a scoate maxim. Vrem în play-off cu toţii. Este un campionat echilibrat, trebuie să avem încredere”, a mai spus Măldărăşanu. 

Hermannstadt se află pe locul 6 al clasamentului, cu 34 de puncte acumulate după 25 de runde, în timp ce Petrolul ocupă poziţia a 9-a, cu 32 de puncte obţinute după 25 de meciuri. 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele