adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

Marius Măldărăşanu, după surpriza imensă în faţa Farului. ”Nu mă aşteptam! Un rezultat prea dur”

Hermannstadt Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 dec 2022
mail-share icon Email

FC Hermannstadt a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Este cea mai categorică înfrângere a Farului în acest sezon, în care este lider în Superligă.

Marius Măldărăşanu s-a declarat uimit de scorul cu care elevii săi au reuşit să câştige în faţa Farului, dar crede că a fost vorba şi de noroc. Antrenorul sibienilor speră ca totul să fie mai bine pentru Hermannstadt, odată cu inaugurarea noului stadion.

”S-a tot încercat ca inaugurarea stadionului să se realizeze cât mai repede. S-a încercat să se facă împotriva CFR-ului, nu s-a realizat. S-a reuşit cu o echipă foarte puternică, o echipă care domină în momentul acesta. Ne-am gândit că ar fi frumos ca această inaugurare să vină cu un rezultat pozitiv, dar, sincer, nu ne aşteptam la un astfel de rezultat. Am pregătit un plan B în ce priveşte sistemul. Nu am putut juca în sistemul asta pentru ca Issah a luat roşu.

Un rezultat prea dur pentru Farul pentru că am marcat cam tot ce am avut. Am revăzut perioada de început din campionat când mingile intrau în poartă la primele ocazii. Apoi au fost meciuri când am fost noi taxaţi. Parcursul nostru a fost unul destul de rău la un moment dat. Ce este frumos durează puţin. Sperăm să avem o serie pozitivă.

Pot să zic că e cea mai frumoasă victorie. Aş vrea să joc şi eu un fotbal mai aproape de Farul din punct de vedere ofensiv. Băieţii încearcă, dar depinde de mai multe lucruri. Noi am făcut performanţă cu această promovare imediată. În general, în România, ajungi să faci performanţă şi apoi apar condiţiile. Ştim cum ne-am antrenat printre bormaşini, macarale, gălăgie. E greu să joci cu o sută, două sute de spectatori. Publicul te împinge de la spate. Sperăm ca de acum încolo să vină lucrurile mai normale, să apară şi sponsori, este clar că este nevoie.

Tot timpul este nevoie de jucători care pot ajuta. Dacă făceam transferuri, am fi luat jucători liberi, care cu siguranţă nu au jucat în vară. Nu ştiu cât de mult ne-ar fi ajutat. Vom analiza şi vom vedea. Dacă putem găsi jucători care să se plieze pe ce ne dorim noi şi cărora să le putem plăti salariile, atunci mi-aş dori să aducem doi-trei jucători.

Pun accent pe omogenitate, aceşti băieţi au meritat să joace la Liga 1. După promovare se schimbă 10-15 jucători. Noi am mers pe omogenitate, poate şi din cauza unui buget substanţial, dar eu cred că suntem în grafic”, a transmis Marius Măldărăşanu la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele