Ultima oră
LIVE TEXT | Fiorentina - West Ham se joacă acum! Se anunţă spectacol în finala Conference League LIVE TEXT | Fiorentina - West Ham se joacă acum! Se anunţă spectacol în finala Conference League
Rapid Bucureşti şi-a stabilit programul meciurilor amicale din cantonamentul slovac Rapid Bucureşti şi-a stabilit programul meciurilor amicale din cantonamentul slovac
Cubanezul Karel Guzman va continua la campioana U BT Cluj încă doi ani Cubanezul Karel Guzman va continua la campioana U BT Cluj încă doi ani
Anunţ dur în Italia! Starul din Serie A a fost operat şi nu va mai juca până în 2024 Anunţ dur în Italia! Starul din Serie A a fost operat şi nu va mai juca până în 2024
E gata! Soarta lui Andreea Compagno la FCSB a fost decisă! Anunţul lui MM Stoica: ”Gigi vrea şi un alt atacant” E gata! Soarta lui Andreea Compagno la FCSB a fost decisă! Anunţul lui MM Stoica: ”Gigi vrea şi un alt atacant”
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”

Marius Măldărăşanu, reacţie despre preluarea celor de la FCU Craiova. ”Au fost trei discuţii”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21117432/1/fc-hermannstadt-universitatea-craiova-superliga-superbet-1-09-2022-1.jpg

Marius Măldărăşanu este curtat de FCU Craiova, pentru a-i lua locul lui Nicolo Napoli pe banca oltenilor. Oferta făcută de Adrian Mititelu depăşeşte ceea ce îi oferă Hermannstadt pentru prelungirea contractului.

Hermannstadt speră să îl aibă pe antrenorul cu care a promovat în Superliga pentru încă doi ani, astfel că se află în discuţii cu Măldărăşanu pentru a prelungi înţelegerea care expiră la finele acestei stagiuni.

Oferta clubului sibian este mărirea salariului actual de 7000 de euro la 9000 de euro în primul an de contract, iar în sezonul 2024/2025 suma va creşte la 10.000 de euro. Pe lângă acestă mărire se adaugă şi anumite bonusuri de performanţă.

Cele două echipe se vor înfrunta în meci direct luni, în play-out. Măldărăşanu a dezvăluit că nu ştie dacă în prezent există interes de la olteni. El a subliniat că a fost contactat în iarna trecută şi au fost trei discuţii.

Măldă a punctat că informaţiile apărute în presă în ultima perioadă nu sunt de bun augur pentru actualul antrenor de la FCU, Nicolo Napoli.

 

”Am citit, am văzut în ziare, sunt debordant de sincer. Am mai spus ca o glumă, poate nu sunt atât de sincer cu soţia cum sunt în faţa camerelor, când dau declaraţii.

Nu ştiu sincer dacă chiar există un interes, cu mine nu a vorbit absolut nimeni.

Au fost trei discuţii în iarnă, când a fost acea depunctare, din alte direcţii. Doar discuţii, doar tatonări, în funcţie de o eventuală decizie a mea, dar, din partea domnului Mititelu, nicio ofertă, nicio discuţie, nici nu vorbim de o ofertă.

Acele ştiri nu fac bine clubului lor, în primul rând domnului Napoli. Să vezi în ziar că se vorbeşte despre alţi antrenori este foarte greu, poţi pierde vestiarul sau jucătorii se pot gândi la alte lucruri”
, a explicat Măldărăşanu.

mail-share icon Email
viewscnt