Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Marius Măldărăşanu, reacţie despre preluarea celor de la FCU Craiova. ”Au fost trei discuţii”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21117432/1/fc-hermannstadt-universitatea-craiova-superliga-superbet-1-09-2022-1.jpg

Marius Măldărăşanu este curtat de FCU Craiova, pentru a-i lua locul lui Nicolo Napoli pe banca oltenilor. Oferta făcută de Adrian Mititelu depăşeşte ceea ce îi oferă Hermannstadt pentru prelungirea contractului.

Hermannstadt speră să îl aibă pe antrenorul cu care a promovat în Superliga pentru încă doi ani, astfel că se află în discuţii cu Măldărăşanu pentru a prelungi înţelegerea care expiră la finele acestei stagiuni.

Oferta clubului sibian este mărirea salariului actual de 7000 de euro la 9000 de euro în primul an de contract, iar în sezonul 2024/2025 suma va creşte la 10.000 de euro. Pe lângă acestă mărire se adaugă şi anumite bonusuri de performanţă.

Cele două echipe se vor înfrunta în meci direct luni, în play-out. Măldărăşanu a dezvăluit că nu ştie dacă în prezent există interes de la olteni. El a subliniat că a fost contactat în iarna trecută şi au fost trei discuţii.

Măldă a punctat că informaţiile apărute în presă în ultima perioadă nu sunt de bun augur pentru actualul antrenor de la FCU, Nicolo Napoli.

 

”Am citit, am văzut în ziare, sunt debordant de sincer. Am mai spus ca o glumă, poate nu sunt atât de sincer cu soţia cum sunt în faţa camerelor, când dau declaraţii.

Nu ştiu sincer dacă chiar există un interes, cu mine nu a vorbit absolut nimeni.

Au fost trei discuţii în iarnă, când a fost acea depunctare, din alte direcţii. Doar discuţii, doar tatonări, în funcţie de o eventuală decizie a mea, dar, din partea domnului Mititelu, nicio ofertă, nicio discuţie, nici nu vorbim de o ofertă.

Acele ştiri nu fac bine clubului lor, în primul rând domnului Napoli. Să vezi în ziar că se vorbeşte despre alţi antrenori este foarte greu, poţi pierde vestiarul sau jucătorii se pot gândi la alte lucruri”
, a explicat Măldărăşanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri