Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Marius Măldărăşanu, reacţie despre preluarea celor de la FCU Craiova. ”Au fost trei discuţii”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21117432/1/fc-hermannstadt-universitatea-craiova-superliga-superbet-1-09-2022-1.jpg

Marius Măldărăşanu este curtat de FCU Craiova, pentru a-i lua locul lui Nicolo Napoli pe banca oltenilor. Oferta făcută de Adrian Mititelu depăşeşte ceea ce îi oferă Hermannstadt pentru prelungirea contractului.

Hermannstadt speră să îl aibă pe antrenorul cu care a promovat în Superliga pentru încă doi ani, astfel că se află în discuţii cu Măldărăşanu pentru a prelungi înţelegerea care expiră la finele acestei stagiuni.

Oferta clubului sibian este mărirea salariului actual de 7000 de euro la 9000 de euro în primul an de contract, iar în sezonul 2024/2025 suma va creşte la 10.000 de euro. Pe lângă acestă mărire se adaugă şi anumite bonusuri de performanţă.

Cele două echipe se vor înfrunta în meci direct luni, în play-out. Măldărăşanu a dezvăluit că nu ştie dacă în prezent există interes de la olteni. El a subliniat că a fost contactat în iarna trecută şi au fost trei discuţii.

Măldă a punctat că informaţiile apărute în presă în ultima perioadă nu sunt de bun augur pentru actualul antrenor de la FCU, Nicolo Napoli.

 

”Am citit, am văzut în ziare, sunt debordant de sincer. Am mai spus ca o glumă, poate nu sunt atât de sincer cu soţia cum sunt în faţa camerelor, când dau declaraţii.

Nu ştiu sincer dacă chiar există un interes, cu mine nu a vorbit absolut nimeni.

Au fost trei discuţii în iarnă, când a fost acea depunctare, din alte direcţii. Doar discuţii, doar tatonări, în funcţie de o eventuală decizie a mea, dar, din partea domnului Mititelu, nicio ofertă, nicio discuţie, nici nu vorbim de o ofertă.

Acele ştiri nu fac bine clubului lor, în primul rând domnului Napoli. Să vezi în ziar că se vorbeşte despre alţi antrenori este foarte greu, poţi pierde vestiarul sau jucătorii se pot gândi la alte lucruri”
, a explicat Măldărăşanu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri