Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Al Raed! A semnat pe un an

Stranieri Publicat pe 1 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20759794/1/sumudica-al-raed.jpg

Antrenorul român Marius Şumudică este noul tehnician al echipei saudite de fotbal Al Raed FC, el semnând un contract valabil un an. Cu toate că arius Şumudică şi-a atins obiectivul la Al-Shabab, de a califica echipa în fazele eliminatorii ale Asia Champions League, conducerea a amânat discuţia prelungirii contractului până la finalul sezonului.

Temperamentalul antrenor român nu a mai avut răbdare şi a bătut palma cu Al Raed. Al Raed FC a ocupat locul 7 în ultima ediţie a campionatului de fotbal al Arabiei Saudite.

Şumudică se află la al treilea club din lumea arabă pe care îl va conduce, după Al Shaab, din Emiratele Arabe Unite (2012-13) şi Al-Shabab, din Arabia Saudită (2018-19 şi 2022).

Marius Şumudică  este, totodată, cel de- al treilea antrenor român care o conduce pe Al Raed FC, după Viorel Kraus (2003-04) şi Ciprian Panait (octombrie 2017 – februarie 2018).

Iago Herrerin (fostul goalkeeper al celor de la Athletic Bilbao), Eduardo Henrique (un mijlocaş brazilian împrumutat de la Sporting Lisabona) Christian Atsu (aripă stângă din Ghana, care a evoluat în Premier League, pentru Chelsea şi Newcastle) şi Eder (atacantul lusitan care a marcat singurul gol al finalei Campionatului European din 2016, Portugalia - Franţa 1-0) se numără printre jucătorii importanţi ai lui Al-Raed.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele