adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

Marius Şumudică, aproape de plecarea de Yeni Malatyaspor din cauza restanţelor salariale: ”Vom lua decizia normală!”

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 3 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20590916/1/sumudica-1.jpg

Marius Şumudică se gândeşte cât se poate de serios să plece de la Yeni Malatyaspor, formaţie aflată pe ultimul loc în campionatul Turciei.

Pe lângă forma foarte slabă din punct de vedere sportiv arătată în Super Lig, Şumudică a recunoscut că echipa are grave probleme financiare. Stafful tehnic are trei luni restante la salariu, în timp ce fotbaliştii sunt neplătiţi chiar de patru luni.

Antrenorul român a spus că ar putea să depună memoriu la UEFA, la fel cum au procedat 8 fotbalişti din lot, însă a decis ca el şi stafful său să fie ultimii care iau o astfel de măsură.

Marius Şumudică a anunţat că va avea o şedinţă cu colegii săi din departamentul tehnic de la Yeni Malatyaspor şi că împreună vor lua ”decizia normală” într-un astfel de context.

”Am găsit aici o echipă debusolată. Am făcut o greşeală şi am recunoscut. Am crezut că nu s-a pierdut entuziasmul de aici. Când am ajuns la Malatyaspor, am avut surprize neplăcute.

Jucătorii sunt neplătiţi de patru luni, iar noi, cei din staff, suntem neplătiţi de trei luni. N-am întâlnit niciodată aşa ceva în Turcia. E criză, sunt probleme mari şi e o situaţie ingrată.

Pot să îmi depun şi eu memoriu. Da am zis că noi, cei din stafful tehnic, trebuie să fim ultimii, trebuie să fim cei care sting lumina. Am avut o discuţie cu başkanul şi cu tot lotul şi nu vedem vreo şansă de a fi plătite restanţele.  Avem 8 jucători cu memorii la FIFA.

Voi avea o şedinţă cu stafful şi vom lua decizia normală. E greu să lucrezi într-o ţară străină, neapărat din punct de vedere financiar. E greu să motivezi jucătorii.

Vreau să muncesc, nu îmi place să stau. Dacă mă întorc în România, voi accepta o ofertă de la o echipă la care să mi se garanteze că nu mă voi lovi de ce m-am lovit în trecut.”, a declarat Marius Şumudică pentru Digi Sport.

După 22 de etape din Super Lig, Yeni Malatyaspor ocupă ultimul loc în clasament, cu doar 16 puncte, la 10 lungimi de salvarea de la retrogradare (Giresunspor, locul 16, are 26 de puncte).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele