Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Marius Şumudică, dezvăluiri de ultim moment despre transferul lui Denis Drăguş: „A semnat deja”

Stranieri Publicat pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21595266/1/israel-romania-preliminariile-c-e-2024-18-11-2023.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera în Turcia. Fotbalistul împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege face un sezon excepţional, motiv pentru care a revenit şi în circuitul echipei naţionale.

În ultimul timp s-a vehiculat că Drăguş va ajunge la Trabzonspor, iar acum se pare că speculaţiile au devenit certitudine!

Marius Şumudică, fostul antrenor al formaţiei Gaziantep, a vorbit despre transferul lui Denis Drăguş şi a dezvăluit că atacantul român ar fi semnat deja cu Trabzonspor în schimbul sumei de două milioane de euro.

”O să spun, chiar dacă deranjez. Drăguş este cumpărat de Trabzonspor. Cred că a şi semnat deja. Nu ştiu exact. Este cumpărat pentru poziţia de vârf de atac. Drăguş marchează 15 goluri în campionatul Turciei din poziţia de vârf de atac.

Când un club precum Trabzonspor plăteşte două milioane să te cumpere, te cumpără pentru poziţia în care tu ai jucat sezonul respectiv. Ai jucat contra lui Trabzonspor şi ai marcat contrat lor din poziţia de vârf de atac.

Pentru mine, Drăguş nu poate juca bandă stânga niciodată. Poate juca, dar aportul lui este minim. El este vârf de atac, are explozie, viteză, libertate de mişcare”, a spus Şumudică, potrivit Fanatik.

  • Atacantul român  are 15 goluri şi o pasă decisivă în acest sezon pentru Gaziantep
  • 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Drăguş, conform site-urilor de specialitate 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele