Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special
MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”


MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”

Marius Şumudică face lumină după ce a fost acuzat că a "fugit" din Turcia. Cum a decis să plece: "Citesc şi mă minunez de toate prostiile care apar"

Superlig Publicat pe 23 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19312338/1/sumi.jpg

Marius Şumudică a vorbit despre situaţia sa, după ce clubul său, Gaziantep, a emis un comunicat de presă în care se stipulează că oficialii au aflat "cu surprindere" că tehnicianul a plecat în România.

Şumi explicat pas cu pas cum a ajuns să ia decizia de a pleca împreună cu tot staff-ul, la bordul unui avion privat.

"Citesc şi mă minunez de toate prostiile care apar în Turcia. Vezi-Doamne s-au supărat cei de la club, au pus şi un comunicat în care spun că am fugit... Vreau să reglez situaţia asta. N-am mai vorbit cu nimeni.

În data de 18 am avut o şedinţă cu unul dintre vicepreşedinţii clubului. Era speriat, a venit la mine... meciul era în picioare, cu Ankaragucu. Mi se spune să vorbesc cu jucătorii şi să-i conving să rămână, să nu plece nimeni. Am spus ok, am făcut şedinţă, am făcut antrenamentul, i-am convins pe jucători... Din data respectivă iniţial au hotărât că se va juca, iar a doua zi au luat anumite măsuri, s-a reunit iar Federaţia şi au decis să amâne etapa, fără să dea o dată certă la care se va relua.

Eu le-am spus atunci că nu pot rămâne în condiţiile astea şi plec [...]

L-am sunat pe başkan şi i-am spus că nu pot rămâne şi că trebuie să plec. Mi-a spus că sunt trei variante: cea mai optimistă să se înceapă pe 17 aprilie, a doua să se împingă până pe 30 şi ultima, să nu se mai joace. I-am spus că mă voi întoarce când va exista o dată certă, oficială, la care se va relua campionatul. Cred că am acţionat conform bunului simţ
", a declarat Şumudică pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele