Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Marius Şumudică l-a învins la scor pe Cosmin Contra, în campionatul Arabiei Saudite

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21125494/1/ssm.png
Al-Raed, echipa antrenată de către Marius Şumudică, a câştigat contra formaţiei pregătite de Cosmin Contra, Damac, cu 5-0, în prima ligă din Arabia Saudită.

La învingători Silviu Lung Jr. a fost titular, iar Alex Mitriţă nu a fost inclus în lot.

Golurile au fost semnate de: El Berkaoui (10’, 85’) şi Fouzair (20’ – penalty, 60’, 90+4’). Pentru Şumudică este cel mai clar succes de când i-a preluat pe cei de la Al-Raed.

Discuţia dintre Marius Şumudică şi Cristiano Ronaldo. ”Am descoperit că avem ceva în comun”. Ce îi leagă pe cei doi

Al Nassr, cu Cristiano Ronaldo titular, a învins la finalul lunii aprilie, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Al Raed, antrenată de tehnicianul român Marius Şumudică.

La finalul partidei Marius Şumudică a vorbit cu starul portughez şi a reuşit să obţină tricoul acestuia. Antrenorul româna a dezvăluit discuţia pe care a purtat-o cu Cristiano Ronaldo.

”Pentru oricine care are tricoul lui Ronaldo e un motiv de mândrie. Dar nu a fost scopul meu să i-l cer. Am vorbit despre lucruri comune, legate de Madeira şi Funchal, pentru că am jucat şi eu la Maritimo.

Chiar avem o cunoştinţă comună, pe domnul Joao Camacho. Era director la Maritimo când am jucat eu acolo, după care a lucrat cu Cristiano, ca impresar în firma lui Jorge Mendes.

Am văzut fel de fel de reacţii despre interacţiunea cu Ronaldo. Eu pot vorbi doar despre cum mi s-a părut mie. E un om foarte deschis şi extrem de respectuos, cum nu cred că sunt foarte mulţi dintre cei care ajung la un asemenea nivel.

La presiunea care este pe el ar putea fi mult, mult mai rece. Am vorbit puţin şi după încălzire, şi după finalul meciului.

Chiar dacă rezultatul m-a supărat foarte mult, aceasta este o întâlnire pe care o să o ţin minte”, a spus Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele