Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Marius Şumudică schimbă echipa, dar rămâne în Arabia Saudită

Fotbal Internațional Publicat de Emanoil Ursache pe 25 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20752884/1/sum.jpg

Antrenorul român Marius Şumudică (51 de ani) este la un pas formal să o părăsească pe Al-Shabab, grupare pe care o pregăteşte din luna martie a anului curent.

Şumudică mai are de disputat un meci în campionatul Arabiei Saudite, însă poziţia a 4-a pe care o ocupă Al-Shabab nu mai poate fi schimbată.

După a doua aventură la echipa curentă la care, încă, se află, Marius Şumudică o va antrena pe Al-Raed. Al-Raed ocupă locul 12 în Arabia Saudită, cu o etapă înainte de finalul campionatului, şi se află la două lungimi avans de zona retrogradabilă.

Iago Herrerin (fostul goalkeeper al celor de la Athletic Bilbao), Eduardo Henrique (un mijlocaş brazilian împrumutat de la Sporting Lisabona) Christian Atsu (aripă stângă din Ghana, care a evoluat în Premier League, pentru Chelsea şi Newcastle) şi Eder (atacantul lusitan care a marcat singurul gol al finalei Campionatului European din 2016, Portugalia - Franţa 1-0) se numără printre jucătorii importanţi ai lui Al-Raed.

Cu toate că Marius Şumudică şi-a atins obiectivul de a califica echipa în fazele eliminatorii ale Asia Champions League, conducerea lui Al-Shabab a amânat discuţia prelungirii contractului până la finalul sezonului. Temperamentalul antrenor român nu a mai avut răbdare şi a bătut palma cu Al-Raed.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri