Ultima oră
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off

Marius Şumudică suflă şi în iaurt! ”Rapidul are o stabilitate extraordinară”

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21561589/1/astra-giurgiu-fc-voluntari-finala-cupei-romaniei-27-05-2017.jpg

Cristiano Bergodi s-a despărţit de Rapid, marţi.

Aşa cum era de anticipat, Marius Şumudică a devenit un candidat serios la postul de antrenor în Giuleşti. Totuşi, deocamdată, conducătorii Rapidului au luat decizia să mizeze pe Bogdan Lobonţ, cel puţin până la finalul sezonului.

Marius Şumudică a fost cerut de fani şi înainte de numirea lui Bergodi, la începutul stagiunii, dar până la urmă a fost ales italianul. Victor Angelescu a spus la vremea respectivă că nu poate fi numit un antrenor care critică deciziile luate de club, făcând referire la Şumudică.

Conştient de oportunitatea ivită acum, Marius Şumudică pare că suflă şi în iaurt, în speranţa că va ajunge în Giuleşti, în vară. Antrenorul a avut doar cuvinte de laudă referitor la condiţiile din Giuleşti şi este de părere că niciun tehnician nu ar putea să o refuze pe Rapid.

”Cu siguranţă, dacă se va discuta cu mine, dacă va exista o discuţie cu Şumudică, e clar. Rapidul are o stabilitate extraordinară, are toate condiţiile, are tot ce îi trebuie.

Nu ştiu dacă ar refuza vreun antrenor din România Rapidul. Rapidul are toate condiţiile să se bată la titlu. Eu am făcut o promisiune, că orice echipă de play-off aş lua, m-aş bate la titlu”, a spus Marius Şumudică, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele