adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

Mark Tamas a dezvăluit în presa maghiară de ce a acceptat oferta lui Sepsi şi a ajuns în România: ”Înaintea deciziei m-am consultat cu selecţionerul Marco Rossi”

Sepsi OSK Publicat pe 8 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20853456/1/mark-sepsi-1.png

Mark Tamas (28 de ani), fundaş transferat de Sepsi la începutul acestei luni, septembrie, a vorbit în presa din ţara natală, Ungaria, despre motivul pentru care a decis să vină în SuperLiga României. Apărătorul a afirmat că decizia a fost luată şi după ce a discutat cu selecţionerul maghiarilor, Marco Rossi, care l-a sfătuit să semneze cu Sepsi.

Tamas a recunoscut faptul că a avut mai multe propuneri, dar în cele din urmă a decis să accepte a doua experienţă în afara Ungariei. Ultima dată, apărătorul central, de 1.92 m, a jucat tot departe de casă, în Polonia, la Slask Wroclaw.

Sunt extrem de fericit că am semnat în sfârşit. Am avut mai multe oferte, dar nu am simţit că mă vor toţi la fel de mult. Sepsi a făcut totul ca să mă aducă, m-am simţit special. 

Înaintea deciziei finale m-am consultat cu selecţionerul Marco Rossi şi asistentul Zsolt Laczko. Ambii mi-au spus că dacă voi fi titular şi echipa va avea rezultate bune, am şanse să fiu convocat. Mi-au dat asigurări, aşa că am semnat liniştit”, a spus Mark Tamas, potrivit Nemzeti Sport.

Mark Tamas a semnat un contract pe doi ani cu echipa antrenată de Cristiano Bergodi. Golul lăsat de Mitrea a fost umplut rapid de câştigătoarea Cupei României şi a Supercupei României, care a anunţat sosirea lui Mark Tamas la începutul lunii.

Pe lângă experienţa în Polonia, Tamas a mai jucat în ţara natală pentru Academia Puşkaş, Diosgyor şi Videoton. Cotat la 300.000 de euro, Tamas e un stoper înalt de 1.92 metri, iar singurul meci jucat în naţionala Ungariei a fost contra Andorrei.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele