Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Marquinhos a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate pentru PSG

PSG Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21554771/1/mar.jpg

Brazilianul Marquinhos a început miercuri, ca titular pentru PSG, meciul din Liga Campionilor disputat împotriva Barcelonei, şi a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru parizieni în istoria acestora.

Evoluând în prima manşă a sferturilor de finală din Liga Campionilor, cu FC Barcelona, fundaşul brazilian Marquinhos (29 de ani) a ajuns la 436 de meciuri jucate pentru PSG şi a stabilit un nou record pentru echipa franceză. El l-a depăşit pe Jean-Marc Pilorget, care a evoluat pentru PSG în perioada 1975 – 1989 şi a adunat 435 de partide în tricoul parizienilor.

Marquinhos a venit la PSG în anul 2013, de la AS Roma şi a câştigat cu echipa din capitala Franţei 28 de trofee (8 titluri, 6 cupe, 6 cupe ale ligii şi 8 Supercupe), evoluând şi într-o finală de Liga Campionilor, în 2020.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele