Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Marquinhos continuă la PSG! Parizienii au anunţat prelungirea contractului

PSG Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21129785/1/mar-jog.jpg

Clubul francez Paris Saint-Germain a anunţat, vineri, prelungirea contractului fundaşului brazilian Marquinhos. Jucătorul în vârstă de 29 de ani are acum contract până la 30 iunie 2028.

Sunt fericit să anunţ aaceastă prelungire a contractului, dar şi foarte mândru. Este un moment special pentru mine. PSG mi-a dat mereu multă încredere şi eu, la rândul meu, am încredere imensă în club. Sunt convins că vom face în continuare lucruri frumoase împreună”, a declarat Marquinhos.

Brazilianul este legitimat la PSG de la vârsta de 19 ani, din iulie 2013. În cele zece sezoane la echipa franceză, a câştigat de şapte ori campionatul, de şase ori Cupa Franţei, de şase ori Cupa Ligii Franţei şi de şapte ori supercupa.

În 8 aprilie, la partida din Ligue 1 cu OGC Nice, Marquinhos a atins pragul de 400 de meciuri jucate pentru PSG. El este al treilea din topul jucătorilor cu cele mai multe meciuri la PSG, după Jean-Marc Pilorget (435) şi Marco Verratti (413). În prezent, Marquinhos are 405 meciuri.

În plus, brazilianul este fotbalistul cu cele mai multe partide jucate pentru PSG în cupele europene: 81.

Din 2020, Marquinhos este căpitanul echipei.  

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele