Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Marseille a fost scoasă la vânzare. Deficit financiar uriaş

Olympique Marseille Publicat de Daian Cutu pe 6 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38301/19353374/1/olympique-marseille-stadium-soccer.jpg

Pandemia de Coronavirus a accentuat şi mai tare situaţia complicată din punct de vedere financiar a celor de la Olympique Marseille.

Presa din Franţa anunţă că patronul Frank McCourt este dispus să vândă clubul contra sumei de 250 de milioane de euro. Deficitul bugetar fiind de 100 milioane de euro.

McCourt este un potent om de afaceri, cu diverse domenii de activitate în Marseiile, o parte din acestea fiind date spre vânzare.

În ciuda acestui fapt, echipa a terminat pe locul secund actuala ediţie de Ligue 1, sub conducerea tehnicianului Villas Boas, Marseiile revine în grupele Champions League după o pauză de 7 ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri