Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Marseille - PSG se joacă duminică, de la 22:00. ”Le Classique” este transmis de Look Sport 3

PSG Publicat pe 7 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19955411/2/1600031728264.jpg

Clasicul Franţei, transmis de Look Sport 3, duminică, de la 22:00, le găseşte pe Marseille şi PSG în nişte poziţii atipice în Ligue 1.

Marseille - PSG se joacă duminică, de la 22:00. ”Le Classique” este transmis de Look Sport 3

Campioana ultimelor trei ediţii din ”Hexagon”, PSG, pare să aibă probleme după 23 de etape, poziţionându-se doar pe locul trei. Parizienii au câştigat 48 de puncte, cu unu mai puţin decât Lyon şi trei în minus faţă de lidera Lille. Marseille ocupă un dezamăgitor loc 9, cu 33 de puncte, dar cu două meciuri nedisputate înaintea rundei 24 din primul eşalon al fotbalului francez.

Rivalitatea dintre cele două echipe se vede cel mai bine din palmaresul istoric al acestora. Marseille şi PSG au câştigat fiecare de nouă ori Ligue 1. La restul trofeelor interne însă, roş-albaştrii Franţei i-au depăsit categoric pe ”olimpici”: 13 Cupe ale Franţei faţă de 10, nouă Cupe ale Ligii faţă de trei şi 10 Supercupe faţă de două. Cu toate acestea, Marseille este singura echipă franceză care se poate mândri cu un trofeu UEFA Champions League, în timp ce PSG (finalista ediţiei precendente UCL) a câştigat o singură dată Cupa UEFA şi Cupa UEFA Intertoto.

PSG s-a impus de 44 de ori în ”Le Classique”, Marseille de 33, iar 22 de meciuri s-au terminat la egalitate. Recent, PSG a câştigat Super Cupa Franţei cu 2-1 în faţa rivalilor din Marseille, dar a pierdut meciul tur cu 0-1. În ultimele 10 meciuri, parizienii s-au impus de zece ori, două s-au încheiat la egalitate, iar ”olimpicii” au învins o singură dată. PSG are patru victorii şi un egal în precedentele cinci dueluri din Ligue 1, în timp ce Marseille stă aproape dezastruos la capitolul formă: două egaluri şi trei înfrângeri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele