Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Marvin Vettori, victorie prin decizie unanimă în faţa lui Jack Hermanson în UFC Vegas 16 după 5 runde de spectacol

UFC Publicat pe 6 dec 2020
mail-share icon Email

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19640970/1/meci-ufc.jpg

Marvin Vettori s-a impus în faţa lui Jack Hermansson şi a arătat că poate fi un pretendent la titlu la semimijlocie, după un meci excelent.

Vettori a acceptat lupta în ultimul moment, dar a arătat ce e unul dintre cei mai buni luptători din categoria sa şi s-a impus prin decizie unanimă, după 5 runde în care şi-a dominat adversarul.

49-46, 49-46 şi 49-45 au fost scorurile acordate de cei trei arbitri în favoarea lui Vettori, care ajunge astfel la a patra victorie consecutivă.

Italianul a avut şansa să se impună prin KO în prima rundă, când şi-a trimis adversarul la sol, însă Hermansson a reuşit să-şi revină.

Gala UFC Vegas 16 a fost LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele