Ultima oră
BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii” BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii”
Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!” Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!”
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic VIDEO | Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa

Marvin Vettori, victorie prin decizie unanimă în faţa lui Jack Hermanson în UFC Vegas 16 după 5 runde de spectacol

UFC Publicat pe 6 dec 2020
mail-share icon Email

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19640970/1/meci-ufc.jpg

Marvin Vettori s-a impus în faţa lui Jack Hermansson şi a arătat că poate fi un pretendent la titlu la semimijlocie, după un meci excelent.

Vettori a acceptat lupta în ultimul moment, dar a arătat ce e unul dintre cei mai buni luptători din categoria sa şi s-a impus prin decizie unanimă, după 5 runde în care şi-a dominat adversarul.

49-46, 49-46 şi 49-45 au fost scorurile acordate de cei trei arbitri în favoarea lui Vettori, care ajunge astfel la a patra victorie consecutivă.

Italianul a avut şansa să se impună prin KO în prima rundă, când şi-a trimis adversarul la sol, însă Hermansson a reuşit să-şi revină.

Gala UFC Vegas 16 a fost LIVE pe Look Sport 3 Motors & Fights.

mail-share icon Email
viewscnt