Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Măsură dură după FCSB - UTA: "Am luat decizia de a-l exclude din lot!"

UTA Arad Publicat pe 19 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20893143/1/4a.jpg


Desley Ubbink, 29 de ani, fotbalist pe care Ilie Poenaru l-a folosit 21 de minute în meciul cu FCSB (1-2), nu mai face parte din lotul celor de la UTA Arad, decizia fiind anunţată chiar de antrenorul "Bătrânei Doamne".
 
Unul dintre jucătorii importanţi ai celor de la UTA în timpul stagiunii 2021/2022, playmaker-ul olandez i-a impresionat pe cei de la Universitatea Craiova şi a primit o ofertă concretă de tranfer din partea lui Mihai Rotaru. Dar, deşi jucătorul dorea insistent să facă pasul spre Bănie, UTA nu a fost de acord cu termenii înţelegerii, iar nivelul de implicare al lui Ubbink a scăzut considerabil după ratarea transferului.
 
Cum relaţiile dintre mijlocaşul batav şi Ilie Poenaru s-au înrăutăţit treptat, tehnicianul a decis să-l excludă definitiv din lot, fiind nemulţumit de modul în care Ubbink se pregătea:
 
"Desley a primit suficiente ocazii să ne arate că nu a fost afectat de acel transfer ratat la Craiova. Că au fost multe sau puţine sau că a jucat mai mult mai puţin, el a primit şanse din partea mea.
 
Eu şi staff-ul am avut toată disponibilitatea, dar ce s-a întâmplat în ultima vreme ne-a demonstrat că nu mai e cu gândul la UTA. Am luat decizia să-l excludem din lot. E decizia mea şi mi-o asum. Nu avea sens să ne chinuim unul pe altul. Nu au fost conflicte la antrenamente, doar că uneori se antrena aşa cum trebuie, alte ori mai puţin, mai ales atunci când ştia că nu va juca sau va juca mai puţin. Cred că e decizia corectă faţă de toată lumea. Lucrurile în neregulă se petrec de ceva timp", a declarat Ilie Poenaru, miercuri, pentru gsp.ro.
 
Cotat la 550.000 de euro, Ubbink a prins nu mai puţin de 39 de meciuri pentru UTA în stagiunea 2021/2022, putând fi folosit pe oricare dintre poziţiile de la mijlocul terenului. Marcator a trei goluri şi autor a cinci pase decisive sezonul trecut, olandezul şi-a pierdut locul de titular şi a mai strâns doar 563 de minute în cele 13 meciuri în care a fost folosit în actualul sezon. Ultima dată, el a prins 21 de minute în partida cu FCSB, 1-2 pe Arena Naţională.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele