Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Mats Ostberg a câştigat cu un avans zdrobitor Raliul Braşovului

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21364449/1/ost.jpg

Fost campion în WRC 2, Mads Ostberg a făcut recital pe macadamul din Braşov, în cadrul ultimei etape din Campionatul Naţional de Raliuri (CNR).

Pe un Citroen C3 Rally2, norvegianul a terminat cu un avans de 4 minute şi 45 de secunde în faţa lui Andrei Gîrtofan. Podiumul a fost completat de tatăul acestuia, Dan Gîrtofan. Veteranul pilot a venit la raliul de casă la un ecart de 5 minute şi 46 de secunde.

Prima zi a fost afectată de traficul intens din zona Bran, iar două PS-uri au fost amânate ore bune, astfel s-au desfăşurat pe noapte.

La start nu s-au aliniat: campionul Simone Tempestini, vicecampionul Sebastian Barbu şi nici campionul european de juniori, Norbert Maior, care a pierdut podiumul la general, în detrimentul lui Andrei Gîrtofan.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele