Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Mats Ostberg a câştigat cu un avans zdrobitor Raliul Braşovului

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21364449/1/ost.jpg

Fost campion în WRC 2, Mads Ostberg a făcut recital pe macadamul din Braşov, în cadrul ultimei etape din Campionatul Naţional de Raliuri (CNR).

Pe un Citroen C3 Rally2, norvegianul a terminat cu un avans de 4 minute şi 45 de secunde în faţa lui Andrei Gîrtofan. Podiumul a fost completat de tatăul acestuia, Dan Gîrtofan. Veteranul pilot a venit la raliul de casă la un ecart de 5 minute şi 46 de secunde.

Prima zi a fost afectată de traficul intens din zona Bran, iar două PS-uri au fost amânate ore bune, astfel s-au desfăşurat pe noapte.

La start nu s-au aliniat: campionul Simone Tempestini, vicecampionul Sebastian Barbu şi nici campionul european de juniori, Norbert Maior, care a pierdut podiumul la general, în detrimentul lui Andrei Gîrtofan.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele