Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Matthaus îl sfătuieşte pe Muller să plece de la Bayern Munchen. Atacantul ar putea ajunge în Premier League

Bayern Munchen Publicat de Tudor Moisa pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21409927/1/tw-muller.jpg

Atacantul Thomas Muller, în vârstă de 34 de ani, a fost sfătuit de fostul internaţional Lothar Matthaus să plece de la Bayern Munchen. El nu beneficiază de prea mult timp de joc pe Allianz Arena în acest sezon - mai ales după sosirea lui Harry Kane.

El are două goluri şi cinci pase de gol în 15 apariţii în acest sezon. Dar aceste 15 meciuri însumează doar 575 de minute de fotbal şi includ doar şase titularizări.

Acum, Lothar Matthaus l-a încurajat pe internaţionalul cu 126 de selecţii să plece după 23 de ani la Bayern pentru o nouă aventură în altă parte, după aproape 700 de apariţii în prima echipă.

Căpitanul Mathaus, câştigător al Cupei Mondiale - care a plecat de la Bayern la New York MetroStars în 2000 - l-a îndemnat pe Muller să facă o mutare similară.

El a afirmat pentru Sky Sport din Germania: "La Bayern Munchen nu va mai primi minutele pe care le avea acum doi ani. Dacă are încredere să joace de la început aşa cum a făcut-o acum doi ani, atunci trebuie să schimbe clubul. Trebuie să spui asta deschis. Situaţia lui Muller arată ca un declin treptat.În ceea ce priveşte viitorul lui Muller la Bayern, întrebarea este ce vrea Thomas. Este mulţumit să fie doar un jucător cu jumătate de normă sau chiar să nu joace deloc? Muller este înrădăcinat în Munchen, dar poate că îşi poate imagina o nouă experienţă de viaţă, de exemplu în America de Nord?".

Dar, potrivit Bild, Manchester United va încerca să-l transfere pe Muller în 2024.

Olandezul este un mare fan al experimentatului atacant şi, conform rapoartelor, l-a contactat iarna trecută cu privire la un posibil transfer.

Deşi atunci răspunsul a fost negativ, The Sun scrie că acum atacantul ar putea ajunge pe Old Trafford.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele