Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Maurizio Sarri, dur cu arbitrul Craig Pawson după Lazio - CFR Cluj: “Nu poate arbitra meciuri de nivel european, este nepregătit total”

CFR Cluj Publicat pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21021655/1/sar.jpg

Tehnicianul echipei Lazio, Maurizio Sarri, l-a criticat dur pe arbitrul Craig Pawson după meciul din Conference League cu CFR Cluj, joc la care formaţia sa a evoluat în inferioritate numerică din minutul 15. Englezul a acordat un cartonaş roşu direct, iar antrenorul a reacţionat la conferinţa de presă.

“Într-o seară în care totul părea să meargă greşit, am obţint un rezultat acceptabil şi pozitiv. Probabil în ‘11’ am fi obţinut un rezultat categoric. Immobile a înscris un gol dificil, dar este specialitatea lui. În ceea ce îl priveşte pe arbitru, este unul care nu poate arbitra meciuri de nivel european, este nepregătit total fizic.

A afectat jocul cu un cartonaş roşu la o fază în care nu exista o oportunitate clară de gol şi a continuat să dea nişte cartonaşe galbene şocante. Sper că este doar un arbitru slab”, a spus Sarri, potrivit Football Italia.  

Dan Petrescu ”i-a tras de urechi” pe contestatari după eşecul cu Lazio

Dan Petrescu a precizat, la conferinţa de presă de la finalul partidei Lazio – CFR Cluj, că diferenţa de valoare s-a văzut pe teren, la Roma, chiar dacă echipa lui a evoluat cu om în plus încă din prima repriză. Deşi CFR Cluj are un lot foarte stufos şi unul valoros pentru campionatul din România, nu poate face mare lucru în meciurile cu echipele importante din întrecerile de top, e părerea lui Petrescu.

Însă, Dan Petrescu speră că jucătorii săi vor putea face un retur bun la Cluj şi ar putea să se impună şi, poate, să meargă mai departe. Antrenorul ardelenilor a avut un mesaj şi pentru contestatari, anume că un eşec cu Lazio e ceva normal, pentru că fotbalul românesc este într-o scădere permanentă.

Acesta e lotul pe care îl avem, lipsa de valoare s-a văzut. Savic costă 100 de milioane, Immobile 100 de milioane de euro. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, vrem mai mult, dar trebuie să fim realişti. În fotbalul românesc nu mai suntem realişti de ceva timp!

Lazio e favorită acum, dar fotbalul e fotbal, poate putem să ne impunem la retur. Vom încerca să câştigăm. Problema e că peste două zile avem meci în campionat.

(N.r. - Despre eliminarea acordată lui Lazio) Arbitrul a fost englez, dacă a dat roşu, înseamnă că a fost cartonaş roşu”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele