Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Maurizio Sarri, foarte supărat pe condiţiile din Gruia. ”Terenul a fost impracticabil”

Lazio Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/21029926/1/cfr-cluj-ss-lazio-uefa-europa-conference-league-23-02-2023.jpg

CFR Cluj a fost eliminată de formaţia Lazio Roma, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, scor 0-0.

În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

Deşi s-a calificat mai departe, Maurizio Sarii a fost supărat la finalul partidei. Reputatul tehnician italian s-a declarat revoltat de starea gazonului din Gruia.

"Meciul a fost imposibil de jucat, aşa că ne-am descurcat într-un sport similar fotbalului, pentru că nu a fost fotbal şi am ţinut de rezultat. Terenul a fost impracticabil.

Când mâ gândesc la UEFA, mă gândesc la respect. Cei de acolo nu au niciun respect pentru fotbal şi pentru jucători, din moment ce aprobă disputarea meciurilor pe asemenea de terenuri.

A fost un sport cu mici urme de fotbal. (n.r. despre rezultatul final) Ne pare rău că nu am câştigat"
, a spus Sarri, conform celor de la Corriere dello Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Lazio

Ultimele articole Toate articolele