Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Max Verstappen a fost votat pilotul anului

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20964934/1/profimedia-0729065773.jpg

Max Verstappen, campionul mondial al Formulei 1, a fost votat drept cel mai bun pilot al anului. Juriul a fost alcătuit din adversarii săi din sezonul recent încheiat.

Olandezul Verstappen (Red Bull) s-a clasat pe primul loc, urmat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari) şi britanicul Lewis Hamilton (Mercedes). La egalitate de puncte cu Hamilton s-a aflat şi colegul acestuia de la Mercedes, britanicul George Russell. Locul al cincilea a fost ocupat de un alt pilot britanic, Lando Norris (McLaren).

La vot au participat 19 din cei 20 de piloţi care au luat startul în cursele anului 2022. Singurul care s-a abţinut de la vot a fost britanicul Lewsi Hamilton. A fost pentru a cincea oară când piloţii din Campionatul Mondial de Formula 1 desemnează pilotul anului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele