Ultima oră
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc

Max Verstappen, în pole positon la Grand Prix-ul Japoniei

Formula 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20882103/2/profimedia-0729065773.jpg

Liderul campionatului mondial de Formula 1 Max Verstappen (Red Bull) a ocupat, sâmbătă, prima poziţie a grilei de start la Marele Premiu al Japoniei.

Olandezul l-a devansat pe monegascul Charles Leclerc (Ferrari) cu doar 1/100 de secundă în calificări.

El are şansa de a fi încoronat campion mondial la 25 de ani duminică, pentru al doilea an consecutiv.

Carlos Sainz (+0''057) a fost al treilea, Sergio Perez a terminat pe 4, în 1'29"709, iar Esteban Ocon al cincilea (1'30"165).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele