Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

Max Verstappen organizează o cursă virtuală pentru a ajuta victimele inundaţiilor din Emilia Romagna

Formula 1 Publicat pe 20 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21130532/1/formula-1.jpg

Max Verstappen, prin intermediul echipei sale de simracing Team Redline, va organiza duminică o cursă virtuală, care va avea loc în locul Marelui Premiu din Emilia Romagna, anulat din cauza vremii nefavorabile şi a inundaţiilor din regiune.

Evenimentul, intitulat "Real Racers Never Quit" (Adevăraţii piloţi nu renunţă niciodată), va fi transmis pe platforma Twitch a Team Redline duminică, de la ora 15.30, şi va fi găzduit de jocul iRacing.

Aproximativ 30 de piloţi sunt aşteptaţi să concureze împotriva dublului campion mondial, printre care Antonio Felix da Costa, Shane van Gisbergen, Felipe Drugovich sau Isack Hadjar.

 Pe toată durata transmisiunii cursei, se vor face apeluri la donaţii pentru a strânge fonduri pentru populaţia din Emilia Romagna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele