Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mbappe a criticat decizia PSG-ului în mediul virtual! Francezul, reacţie total neaşteptată care spune multe

PSG Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21088752/1/mbappe-1.jpg

Atacantul Kylian Mbappe a afirmat, joi, în social media, că nu este de acord cu faptul că Paris Saint-Germain s-a folosit de imaginea sa într-un video care lansează campania de abonament pentru sezonul viitor.

  • Ligue 1 se vede LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro

Prezentat drept singura vedetă a acestui club în timp ce Neymar şi Messi strălucesc prin absenţă, atacantul şi-a exprimat nemulţumirea, afirmând că PSG nu este Kylian Saint-Germain.

Tocmai am participat la vizionarea campaniei de reabonare a clubului pentru sezonul 2023-2024. În niciun moment nu am fost informat despre conţinutul interviului cu interlocutorul meu. Arăta ca un interviu de bază într-o zi cu activităţi de marketing. Nu sunt de acord cu acest videoclip postat.

De aceea lupt pentru drepturile individuale de imagine. PSG este un club mare şi o familie mare, dar mai presus de toate nu este Kylian Saint-Germain”, a lansat internaţionalul vizibil foarte enervat de ceea ce consideră a fi o deturnare a replicilor sale şi utilizarea abuzivă a imaginii sale.

Ambianţa, terenul, atmosfera... Parc des Princes învăluie o mulţime de lucruri, este al 12-lea om, este ceea ce ne aduce forţă suplimentară pentru a ne duce bătăliile.

A fi parizian înseamnă a fi mândru de ceea ce eşti, de ceea ce reprezinţi, mândru că eşti ambiţios, că vrei să faci lucruri, să vrei să câştigi, să te depăşeşti mereu şi să nu uiţi niciodată de unde vii”, explică Mbappe, în acest videoclip.

În clip apar tinerii parizieni Warren Zaire-Emery, Ismaël Gharbi şi Ilyes Housni, internaţionalul portughez Nuno Mendes, precum şi îngrijitorul stadionului, dar doar Mbappe vorbeşte.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele