Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Meciul cu Voluntari ar putea aduce surprize în echipa celor de la FCSB. ”Deci, de ce să nu îi folosim? Ei ne-au arătat că au talent”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21507800/1/fcsb.jpg

FC Voluntari se întâlneşte cu FCSB, joi, de la 21:00. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Mai mult decât atât, toate fazele spectaculoase din meci vor putea fi umărite pe site-ul Primasport.ro, unde partida va putea fi urmărită în format video-text.

FCSB este în mare formă în acest sezon. Echipa lui Gigi Becali este pe primul loc în clasament şi are un avans de 10 puncte faţă de echipa de pe locul secund. La această partidă, FCSB nu se va putea baza pe Olaru. 

Fotbalistul a încasat un cartonaş roşu etapa trecută şi nu va putea fi uitilizat. Totuşi, Gigi Becali nu a părut prea îngrijorat şi a precizat că Băluţă va juca în locul fotbalistului suspendat.

În contextul problemelor de lot, Elias Charalambous a anunţat că s-ar putea miza pe juniorii: Mihai Toma, David Popa şi Matyas Laszlo şi Matei Manolache ar putea fi utilizaţie.

Am avut cu noi în cantonament trei jucători de la echipa a doua şi s-au descurcat foarte bine. Sunt jucători care pot fi în echipă în orice moment, noi credem în ei, au talent, sunt membri ai echipei naţionale şi este timpul ca ei, într-un moment, să profite de ocazie.

Deci, de ce să nu îi folosim? Ei ne-au arătat că au talent. Cei trei care au fost, Mişu (n.r. Mihai Toma), Popa (n.r. David Popa) şi Laszo (n.r. Matyas Laszlo).

Şi Manolache (n.r. Matei Manolache) vine câteodată cu noi şi depinde de ce poziţie avem nevoie”, a spus cipriotul.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele