Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Meciul Fury – Wilder, amânat, după ce britanicul a fost testat pozitiv cu coronavirus

Box Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20283587/1/fury.jpg

Britanicul Tyson Fury a fost testat pozitiv cu covid-19, astfel că al treilea său meci cu americanul Deontay Wilder va fi amânat, informează AP, citând o sursă.

Sursa respectivă a vorbit pentru AP cu condiţia să fie citată sub protecţia anonimatului, promotorii meciului discutând încă o nouă datăt pentru meci.

Fury (30-0-1, 21 prin KO) şi Wilder (42-1-1, 41 prin KO) urmau să se întâlnească în 24 iulie, în T-Mobile Arena din Las Vegas.

Britanicul a fost testat pozitiv cu coronavirus împreună cu alţi membri ai echipei sale. El se află deja în SUA pentru meci, însă probabil va reveni în Marea Britanie.

Fury şi Wilder au mai fost adversari în decembrie 2018, la Los Angeles, şi în februarie 2020, la Las Vegas. Primul meci s-a încheiat la egalitate, iar ar doilea a fost câştigat de britanic.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele