Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

Meciul Real Madrid - Liverpool din Liga Campionilor va avea loc în Spania

Champions League Publicat pe 23 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20077078/2/realmadridfb.jpg

Meciul Real Madrid - Liverpool din manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor se va desfăşura, la 6 aprilie, pe Stadionul Alfredo Di Stefano din capitala Spaniei, informează marca.com.

Spania va diminua restricţiile privind zborurile de intrare din Marea Britanie, începând cu 30 martie, la timp pentru meciul din 6 aprilie. Această decizie înseamnă că jocul nu va trebui să fie disputat la Budapesta, aşa cum s-a propus.

De asemenea, Granada va putea găzdui pe Manchester United, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Europa, la 8 aprilie.

Astfel, echipele spaniole nu mai trebuie să joace pe teren neutru meciurile de acasă din cupele europene, împotriva formaţiilor engleze, aşa cum a făcut Atletico Madrid, în prima manşă a optimilor LC, când a întâlnit pe Chelsea Londra la Bucureşti.

Real Madrid joacă pe arena Alfredo Di Stefano pentru că Stadionul Santiago Bernanbeu este în renovare.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri