Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

Meciul restanţă Hermannstadt - CFR Cluj va fi arbitrat de Andrei Moroiţă

Hermannstadt Publicat pe 30 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20935769/1/and.jpg


Meciul restanţă din etapa a VI-a a Superligii, dintre FC Hermannstadt şi CFR Cluj, va fi arbitrat de Andrei Moroiţă. Partida va avea loc astăzi, de la ora 19.00.
 
Moroiţă va fi ajutat de Marius Marica şi Ciprian Danşa, iar rezervă va fi George Vidican.
 
În Camera VAR se vor afla Sebastian Colţescu şi Cristina Trandafir.
 
Observator va fi Andrei Ioniţă.
 
Meciul ar fi trebuit să se dispute în august, dar a fost amânat deoarece CFR Cluj evolua în cupele europene.
mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele