Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Medicii i-au dat undă verde portarului Sergio Rico să revină pe teren

PSG Publicat de Daian Cutu pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21555494/1/rico.jpg

Potrivit RMC Sport, portaruol echipei Paris Saint-Germain, Sergio Rico, ar putea reveni în teren după ce va primi undă verde din partea medicilor săi. Portarul spaniol nu a mai jucat de la o căzătură pe cal, la 28 mai. Jucătorul a fost 26 de zile în comă.

Numărul 16, care a slăbit 20 de kilograme, a declarat într-un interviu pentru DAZN că se concentrează pe revenirea sa:

"Când voi fi din nou la 100%, voi începe să fac din nou sport pentru a mă repune rapid în formă şi a reveni în echipă. Sunt concentrat pe revenirea mea ca portar. Nu există altă opţiune", a spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele