adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

"Mergem înainte împreună". Mesajul lui Şumudică după al 11-lea meci la rând fără victorie

Stranieri Publicat pe 15 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20553721/1/sumudica-1.jpg


Marius Şumudică rămâne încrezător! Chiar dacă Malatyaspor a pierdut şi cu Goztepe, 1-2, şi a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie, antrenorul român nu dă înapoi şi nu se gândeşte la plecare.
 
După meciul cu Goztepe, la finalul căruia lui Şumudică i s-a făcut rău, presa din Turcia a vorbit despre posibila demitere a fostului atacant de la Rapid, variantă luată în calcul din ce în ce mai serios de către conducerea clubului. Totuşi, în plin moment tensionat, Şumudică are alte planuri:
 
"A fost o noapte dificilă pentru fiecare dintre noi. Ne-am fi dorit un alt rezultat, am muncit din greu pentru a vă face fericiţi, dar nu totul decurge conform planului în fotbal. Vă mulţumesc pentru susţinerea de aseară. Mergem înainte împreună", a anunţat Şumudică, sâmbătă, într-un mesaj postat pe Twitter.
 
Fără succes de 11 meciuri în Superliga Turciei, Malatyaspor a ajuns ultima în clasament, cu doar 15 puncte în primele 21 de etape, fiind la şase lungimi de Goztepe, ocupanta primului loc care asigură menţinerea în primul eşalon al fotbalului turc.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele