Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21570241/1/lobont.png

Farul Constanţa s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, contra celor de la Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Antrenorul giuleştenilor, Bogdan Lobonţ speră ca echipa să îşi revină. Înlocuitorul lui Cristiano Bergodi e mulţumit de implicarea pe care o arată elevii săi.

”Trebuie să învăţăm din greşeli, e obligatoriu să nu le mai repetăm, mergem mai departe, cu aceeaşi energie, implicare. Băieţii sunt aceeaşi, trebuie să ne focusăm pe ceea ce facem zi de zi.

Trebuie să îmbunătăţim ceea ce n-am făcut bine, le-am spus jucătorilor şi în cabină. Data viitoare va fi mai bine, puteam mult mai mult, am demonstrat că puteam să facem mai mult, mergem înainte, muncă şi iar muncă, acesta este sensul de apartenenţă al acestui club.

Rapid este echipă muncitorească, asta spune istoria echipei. Am fost nevoiţi să facem mai multe schimbări, îi mulţumesc lui Grigore pentru că a continuat deşi a simţit probleme încă din prima repriză, este un exemplu pentru toţi ceilalţi”
, a spus Lobonţ.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele