Ultima oră
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea

”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21570241/1/lobont.png

Farul Constanţa s-a impus pe teren propriu, cu 3-1, contra celor de la Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii.

Antrenorul giuleştenilor, Bogdan Lobonţ speră ca echipa să îşi revină. Înlocuitorul lui Cristiano Bergodi e mulţumit de implicarea pe care o arată elevii săi.

”Trebuie să învăţăm din greşeli, e obligatoriu să nu le mai repetăm, mergem mai departe, cu aceeaşi energie, implicare. Băieţii sunt aceeaşi, trebuie să ne focusăm pe ceea ce facem zi de zi.

Trebuie să îmbunătăţim ceea ce n-am făcut bine, le-am spus jucătorilor şi în cabină. Data viitoare va fi mai bine, puteam mult mai mult, am demonstrat că puteam să facem mai mult, mergem înainte, muncă şi iar muncă, acesta este sensul de apartenenţă al acestui club.

Rapid este echipă muncitorească, asta spune istoria echipei. Am fost nevoiţi să facem mai multe schimbări, îi mulţumesc lui Grigore pentru că a continuat deşi a simţit probleme încă din prima repriză, este un exemplu pentru toţi ceilalţi”
, a spus Lobonţ.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele