Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

"Meritam victoria azi, dar fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ce meriţi”. Dan Petrescu a răbufnit, după meciul cu Sivasspor

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20860434/1/dan-petrescu-prim-plan.jpg

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu, al doilea meci disputat în grupele Conference League. Clujenii au fost învinşi de formaţia turcă Sivasspor, scor 0-1. În celălalt meci al grupei, Slavia Praga a învins cu 3-2 Ballkani.

Golul victoriei a venit dintr-un penalty, dat pentru un fault al lui Deac la Angielski. Max-Alain Gradel a transformat în minutul 28, aducând victoria echipei vizitatoare.

Cei de la CFR au avut mai multe ocazii, dar nu s-au lipit de gol, spre dezamăgirea lui Dan Petrescu, care s-a arătat supărat şi pe maniera de arbitraj.

"Meritam victoria azi, dar fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ce meriţi. Am avut 25 de şuturi, 7-0 la cornere, am dominat, am dat gol. Am dat gol! Gol clar! Şi imediat au primit penalty. Când aşa vrea Dumnezeu sau cine vrea.... dacă era VAR, era clar! Şi cel puţin două penalty-uri. Nu înţeleg cum la acest nivel nu avem Goal Line. E foarte simplu, arbitrul are pe ceas şi i se spune.

Acolo a fost momentul cheie al meciului. Dădeam noi gol şi nu mai primeau ei penalty-uri. Nu am ce să le reproşez băieţilor, o adversară cu 9 jucători de naţională în teren, se vedea că sunt jucători foarte buni, au venit aici să dea tot. Jucătorii meritau mai mult.

Ştiam că la penalty nu prea sunt norocos. Mă gândeam că poate Simone ne ajută. Normal că preferam un joc foarte slab, să nu ajungem la poartă şi să batem 1-0, dar ăsta e fotbalul. Depinde de arată tabela. Noi am dat gol, asta mă enervează cel mai rău. Am marcat şi n-a văzut arbitrul.

Ce să-i mai zic arbitrului? Am înţeles că i-au zis alţii că a fost gol. Plus că a fost penalty foarte clar, un henţ mai clar ca ăla nu se poate. În a doua repriză, la fel, la Malele şi Yeboah.  

 Fanii lui CFR Cluj s-au săturat de Dan Petrescu: "Demisia, demisia!". Cum a reacţionat antrenorul

Nu mă aşteptam să fie meci uşor pentru Slavia, Ballkani e echipă bună. Din păcate pentru noi, e o înfrângere care nu trebuia să vină, mai ales că nu meritam să pierdem. Noi o să încercăm să câştigăm următoarele meciuri, dar e clar că Slavia e favorită la câştigarea grupei, poate chiar la câştigarea competiţiei. Poate avem noroc cu ei",
a spus Dan Petrescu, la finele partidei pentru PRO TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele