Ultima oră
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!

”Meritam victoria”. Xavi, nervos, după eşecul din El Clasico

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21363492/1/profimedia-0817588357.jpg

Real Madrid s-a impus sâmbătă în „El Clasico”, învingând cu scorul de 2-1, în deplasare, formaţia FC Barcelona, în etapa a 11-a din La Liga.

Xavi a fost foarte supărat la final şi consideră scorul nedrept, deoarece în viziunea sa, catalanii erau cei care trebuiau să câştige partida.

"Am dominat 60 de minute, dar asta e fotbal. Real Madrid are aceste lucruri. Cu trei sau două ocazii şi jumătate îţi înscrie două goluri. Ne-a lipsit eficacitatea. Jocul şi ceea ce era planificat a mers bine.

Meritam victoria. Până la urmă ne-au făcut să suferim, dar cred că, cu sinceritate totală, dacă cineva a câştigat meciul, acea echipă a fost Barcelona”,
a explicat Xavi.

Real Madrid este pe primul loc în clasament, cu 28 de puncte, urmată de Girona (28 de puncte) şi de FC Barcelona (24 de puncte).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele