Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

”Meritam victoria”. Xavi, nervos, după eşecul din El Clasico

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21363492/1/profimedia-0817588357.jpg

Real Madrid s-a impus sâmbătă în „El Clasico”, învingând cu scorul de 2-1, în deplasare, formaţia FC Barcelona, în etapa a 11-a din La Liga.

Xavi a fost foarte supărat la final şi consideră scorul nedrept, deoarece în viziunea sa, catalanii erau cei care trebuiau să câştige partida.

"Am dominat 60 de minute, dar asta e fotbal. Real Madrid are aceste lucruri. Cu trei sau două ocazii şi jumătate îţi înscrie două goluri. Ne-a lipsit eficacitatea. Jocul şi ceea ce era planificat a mers bine.

Meritam victoria. Până la urmă ne-au făcut să suferim, dar cred că, cu sinceritate totală, dacă cineva a câştigat meciul, acea echipă a fost Barcelona”,
a explicat Xavi.

Real Madrid este pe primul loc în clasament, cu 28 de puncte, urmată de Girona (28 de puncte) şi de FC Barcelona (24 de puncte).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele